Världens tredje bästa skola inom arkitekturvisualisering

Yrgo har rankats som världens tredje bästa skola inom området arkitekturvisualisering av branschorganisationen The Rookies. Baserat på inskickade portfolios av våra studerande har en jury bestående av branschexperter bedömt att Yrgos utbildning Arkitekturvisualisering håller världsklass.

Varje år rankas kreativa media- och grafikutbildningar från hela världen av organisationen The Rookies. Rankingen görs baserat på vad studerande har producerat under sin utbildning och varje år skickar tusentals studerande in sina bästa alster för bedömning. Rankingen görs inom flera olika områden, däribland arkitekturvisualisering.

– Det är fantastiskt att få ett kvitto på att det vi gör i utbildningen håller så hög kvalitet. Våra studerande jobbar otroligt hårt för att lära sig allt de behöver ha med sig ut i arbetslivet och då känns det så klart lite extra kul att få den här bekräftelsen. Stoltheten i klassrummet just nu går inte att ta miste på, säger André Ravenna, lärare för Arkitekturvisualisering.

André Ravenna och Mica Karlsson är lärare för Arkitekturvisualisering på Yrgo.

Detta är tredje året som studerande från Yrgos utbildning Arkitekturvisualisering deltar i tävlingen och det är också tredje året som utbildningen blir rankad som topp tre i världen.

– Vi utvecklar ständigt utbildningen så att den ska ligga i framkant. Att vi lyckas hålla oss kvar i topp tre år efter år, trots att konkurrensen blir allt tuffare, betyder att vi är på rätt spår, säger André Ravenna.