Om Yrgo

Yrgo, högre yrkesutbildning Göteborg, är en del av utbildningsförvaltningen i Göteborgs Stad och har ett av Sveriges bredaste utbud av yrkeshögskoleutbildningar.

Varje år utbildar sig cirka 2000 personer hos Yrgo och våra studerande är sedan länge mycket eftertraktade på arbetsmarknaden. Alla våra utbildningar är inom områden där näringslivet och den offentliga sektorn har sagt sig behöva fler kompetenta och engagerade medarbetare:

Vår målsättning är att alla studerande ska få ett jobb direkt efter utbildningen inom relevant yrkesområde. Utbildningarna utvecklas och drivs i nära samarbete med privata företag, offentliga verksamheter, branschorganisationer och högskolor.

Vi erbjuder även kompetensutveckling för företag.

Yrgos kvalitetspolicy

Vi utvecklar och genomför kvalificerade yrkesutbildningar av hög kvalitet. Detta görs med stor professionalism och djupt engagemang tillsammans med arbetsliv och studerande. Resultatet blir välutbildade studerande som direkt kan fylla efterfrågade platser i arbetslivet.

  • Nöjda kunder är vårt främsta mål med kvalitetsarbetet.
  • Verksamheten ska ständigt utvecklas och förbättras så att vi kan erbjuda våra kunder attraktiva och konkurrenskraftiga utbildningar som håller god och rätt kvalitet.
  • Medarbetarnas engagemang och kompetens är grunden för det ständiga förbättringsarbetet.

Vi åtar oss att uppfylla för verksamheten tillämpliga krav.

Yrgo är ISO-certifierade enligt ISO9001.