Viktiga datum

Här hittar du vilka datum som gäller för bland annat ansökan, komplettering av betyg och antagning.

Utbildningar som startar på hösten

1 februari-15 april: Ansökan är öppen för utbildningar som startar på höstterminen. Efter sista ansökningsdatum öppnar vissa utbildningar igen för sen ansökan.

Efter 15 april: Efter sista ansökningsdatum granskar vi alla inskickade ansökningar. Är du inte behörig till utbildningen får du besked om detta så snart vi har granskat din ansökan.

14 juni: Sista datum för att komplettera din ansökan med betygskopior och andra intyg. Detta gäller endast dig som läser behörighetsgivande kurser under våren.

Maj-juni: Antagningsbeskeden skickas ut till alla som har sökt senast den 15 april. Har du gjort en sen ansökan för du besked så snart vi har behandlat din ansökan. Observera att besked kan ta längre tid än normalt om du ansöker under sommaren.

22 juni: Från och med nu kan du logga in på ditt studerandekonto och se vilken reservplats du har.

Augusti-september: Terminsstart.

Utbildningar som startar på våren

1 september-15 oktober: Ansökan är öppen för utbildningar som startar på vårterminen. Efter sista ansökningsdatum öppnar vissa utbildningar igen för sen ansökan.

Efter 15 oktober: Efter sista ansökningsdatum granskar vi alla inskickade ansökningar. Är du inte behörig till utbildningen får du besked om detta så snart vi har granskat din ansökan.

18 december: Sista datum för att komplettera din ansökan med betygskopior och andra intyg. Detta gäller endast dig som läser behörighetsgivande kurser under hösten.

December: Antagningsbeskeden skickas ut till alla som har sökt senast den 15 oktober. Har du gjort en sen ansökan för du besked så snart vi har behandlat din ansökan.

20 december: Från och med nu kan du logga in på ditt studerandekonto och se vilken reservplats du har.

Januari: Terminsstart.