Nya utbildningar hos Yrgo

Under ansökningsperioden 1 februari-15 april kan du välja mellan ett 50-tal yrkeshögskoleutbildningar, varav två helt nya: Producent film och TV-drama och Geometrisäkring. Dessutom välkomnar vi tillbaka våra utbildningar Digital Designer och Byggprojektör BIM.

Yrkeshögskolan fortsätter att expandera och Myndigheten för yrkeshögskolan beviljade i år fler utbildningsplatser än någonsin tidigare, men antalet utbildningar som ansöker om att få starta är också rekordstort. Av de 35 utbildningar som Yrgo sökte beviljades 19. De flesta är befintliga utbildningar som ansöker om att få fler starter, men även två helt nya utbildningar och två nygamla utbildningar finns alltså med på listan.

– Konkurrensen är stenhård just nu, så på helheten är vi otroligt nöjda med det här resultatet, säger Katarina Hjernestam, utbildningschef på Yrgo. Det är alltid roligt att få starta nya utbildningar och vi är så klart jätteglada över att få tillbaka två populära utbildningar, som tyvärr fick ett negativt besked förra året.

Ansökan har öppet till och med den 15 april.